Waarom het vergaderhuis?

Ben je de werkdiscussies zonder duidelijke resultaten moe? Is je team ontmoedigd door de vele uren die het in dezelfde vergaderruimte doorbrengt? Een nieuwe vergaderlocatie kan opvallend veel impact op jullie groepsdynamiek én vergaderresultaten opleveren. Vergaderen ‘weg van het werk’ biedt een gerichte focus, nieuwe inzichten en frisse ideeën. Waarom eens niet vergaderen op verplaatsing?

Het vergaderhuis Attablé in Brugge biedt een volledig ingericht woonhuis met tuin en alle faciliteiten om professioneel te vergaderen in een ontspannen en private sfeer. Er is ruimte tot 8 personen en het huis kan in combinatie met hotelovernachtingen voor meer dan 1 dag gehuurd worden.

Je vindt er een ruime, ingerichte vergaderzaal en verschillende break-out rooms, waaronder een overdekte halfopen ruimte te midden ven een rustige tuin. Dankzij de huiselijke sfeer voel je je meteen thuis. De ruimtes zijn geschikt voor diverse meetings en opleidingen, terwijl het verblijf vlot te combineren is met een bezoek aan Brugge en/of een avondje stappen met collega’s.