Onze troeven

Ligging

Het vergaderhuis biedt de perfecte locatie om samen te komen met collega’s en partners in een ontspannen en huiselijke sfeer. Met een centrale ligging in Brugge, is Attablé gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Op 10 minuten wandelafstand bevindt zich de ondergrondse parkeergarage Rijksarchief aan de Langestraat en Predikherenrei en vind je parkeermogelijkheden in de onmiddellijke omgeving.

De buurt biedt diverse uitwijkmogelijkheden met gezellige restaurants en drinkgelegenheden, en verschillende hotels en B&B’s voor een comfortabele overnachting.


Inrichting

In het huis vind je alles voor een professionele, ontspannen vergadering. Je beschikt over verschillende ruimtes, een volledig uitgeruste keuken, en toegang tot een groene zone met halfopen zitruimte op de rustige achterzijde van het huis.
Je team is steeds voorzien van drank en snacks, terwijl er verschillende mogelijkheden zijn om een lunch te bestellen of zelf klaar te maken. Ook in de onmiddellijke omgeving van het vergaderhuis kan je buitenshuis lunchen. Bij warmer weer kan je kiezen voor een picknick op de vesten, de oude omwalling rond Brugge, die als groene wandelgordel ingericht is.


Service

Ben je op zoek naar een hotel of B&B in de buurt? Zin om het vergaderen te combineren met een bezoek aan Brugge, een culturele uitstap, shopping of een rasechte teambuilding activiteit?

Aarzel niet om ons om hulp en advies te vragen over de vele mogelijkheden en events die doorgaan in Brugge en omstreken. We zijn tijdens jullie verblijf aanwezig in het vergaderhuis en staan steeds klaar om jullie bij te staan met het regelen van reservaties, tickets of transport.

Heb je vragen? Neem dan nog vandaag contact met ons op.